Hvordan ser en digital transformation ud?

Flere og flere virksomheder begynder at nå en erkendelse af, at den digitale udvikling nu er kommet så vidt at det er enorme konsekvenser for virksomheden og særligt for organisationen, dens medarbejdere og deres kompetencer og mindset.

Digitalisering er ikke en afdeling og ej heller en kompetence – det er et mindset. Når man opnår en mindset der indtænker digitalisering som en naturlig del af arbejdet, så kommer effekten gradvist, for i det øjeblik er organisationen på bølgelængde med omverdenen, hvor kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og pressen forventer en virksomhed der kan begå sig digitalt og være både tilstede og tilgængelig digitalt.

Mange virksomheder står overfor, eller er allerede igang, med en digital transformation – altså en omstilling til den digitale verden vi befinder os i. Men endnu ingen dansk virksomhed kan bryste sig af at have gennemført en digital transformation. Mange ved endnu ikke hvordan en digital transformation ser ud eller hvad den indebærer.

Vi søger også svaret i Tokerød Plus og derfor har vi inviteret en række af de dygtigste kapaciteter indenfor digital transformation til at give deres bud og vinkel på digitaliseringen. Vi stiller spørgsmålet “Hvordan ser en digital transformation ud?”

Speakerne er:
Walid Orfaly – CEO i &digital
Erik Østergaard – Partner i Bloch&Østergaard
Oliver Repenning – Senior Innovation Manager, Arla
Thomas Ritter, Professor ved Copenhagen Business School
Patrick Kitchell, Technical Solutions Specialist, Microsoft
Paul Hughes, CEO & International Speaker – Ten Meters of Thinking.

Se hele programmet på tokeroedplus.com/talks

Denne konference er den første i en serie på tre, som afholdes i Odense, Aarhus og København.